App-udvikling: sådan kommer du i gang

18 marts 2020 Cecilie Mortensen
App-udvikling: sådan kommer du i gang

Når det kommer til apps, så er der ingen tvivl om, at det er et marked, med et kæmpe potentiale. Alle der ejer en smartphone bruger utvivlsomt en lang række apps hver eneste dag. Det gælder fra fra sociale medier, søgemaskiner og til hvis man skal bruge en lommeregner på telefonen. Og hvis det samtidig er en app, som er brugervenlig og som kan gøre hverdagen nemmere, så er den ofte et hit hos forbrugerne. 

Her er de første skridt til at komme i gang med din app

Hvis du går og brygger på en idé til en app, så kan det være svært at vide, hvor man skal starte. For måske er du ikke selv i stand til at udføre programmeringsarbejdet. Heldigvis så behøver dette ikke være en hindring for, om du kan komme i mål med dit drømmeprojekt eller ej. Der findes nemlig forskellige virksomheder, som lever af at hjælpe fra spirende iværksættere med app-udvikling. Og ved flere udbydere er det muligt, at man i løbet af en uge, kan stå med en prototype i hånden. Med andre ord så behøver der ikke være langt til, at din idé ikke længere blot er en idé. 

Til en start er det dog en god idé, at du har gjort dig meget nøje tanker omkring, hvordan din app skal være. Du skal nemlig tænke på en god overlevering til de personer, du skal bruge til arbejdet. Og jo bedre du har klædt dem på til, hvad du ønsker med din app, jo større sandsynlighed er der for, at du kommer til at elske din prototype. Skriv derfor ned, hvordan appen skal opbygges – har du bestemte ønsker til et design eller har du allerede fundet billeder og tekst, som de skal inkorporere i app’en. 

Hvis du også er interesseret i at komme i gang med app-udvikling, kan du læse mere her. Du kan desuden også følge med på denne side, hvis du er tech-interesseret: https://techglad.dk/

 

Tjek også disse sider:

https://techglad.dk/
https://netbloggerne.dk/
https://cybernyt.dk/
https://cyberblog.dk/
https://netbloggen.dk/
https://techystuff.dk/
https://itverdenen.dk/
https://teknisk-nyt.dk/
https://tekniske-nyheder.dk/
https://AltTech.dk/
https://TechMonkey.dk/
https://ozan.dk/

Flere nyheder