Bilen er punkteret – hvad gør man så?

24 august 2021 Steffen Hansen

Mange af os har prøvet at gå ud for at starte bilen, bare for at opdage at dækket er fladt. Hvad gør man så? De fleste har et abonnement til vejhjælp via deres forsikring, eller andre metoder, men hvad hvis man ikke har – hvad gør man så? Læs mere for at finde svaret.

Ring til autohjælp

Selv hvis man ikke har et abonnement til autohjælp, vil de forskellige firmaer stadigvæk gerne hjælpe dig, så længe du er villig til at betale for det. Ulempen er dog, at det ofte er meget dyrere end hvis man havde haft et abonnement på autohjælp. Ved at have et abonnement, opnår man som kunde en masse fordele, blandt andet i form af billigere priser på reparation og/eller afhentning af din bil. Tungvogne autohjælp i Ringsted? I Aarhus? Uanset hvor i landet du er, eller hvilken type bil du har, kan du få hjælp.

Overvej et abonnement

Selvom det stadig kan lade sig gøre at få hjælp uden, så det bedre at abonnere på autohjælp, både fordi du sparer penge, men også fordi der er en lavere risiko for at blive nedprioriteret hvis der er travlt. Nogle firmaer prioriterer opgaverne, så hvis du din reparation eller transport ikke vil være så dyr som en anden, så ryger du bagerst i køen. De fleste firmaer prioriterer deres abonnenter i den rækkefølge som de modtager deres opkald.

Lær at reparere selv

Nogle reparationer kan man let udføre selv, hvis man bare sætter lidt ind i det. Det er ikke så svært at skifte et hjul som man skulle tro. Det kræver bare at man har en donkraft og en skruenøgle, samt et reservehjul. Så er det forholdsvis let, selv at skifte hjulet på sin bil og så kan man aflevere det ødelagte hjul på et værksted, som kan reparere det efterfølgende.

Flere Nyheder