En gulvafslibning kan genopfriske det smukke trægulv

27 september 2021 Silje Hansen

Hvis du lægger mærke til det næste gang, du besøger noget familie eller venner, vil du opdage at langt de fleste har trægulve i deres bolig eller sommerhus. Det har gennem de seneste mange årtier været den mest foretrukne gulvtype i Danmark. Trægulve giver også noget varme og sjæl til rummet som f.eks. vinyl og klinker ikke kan give på samme måde. Derudover er trægulve et levende og unikt materiale. 

Selvom trægulve er slidstærke og holdbare, vil du ikke kunne undgå, at der kommer mærker og ridser med årene. Det vil typisk komme i områder, hvor der er spisebordsstole som til dagligt bliver trukket frem og tilbage. Det kan også være i område, hvor der er andre møbler, som bliver flyttet rundt på. Hvis du har kæledyr som enten en hund eller kat, vil det også gå hurtigere med at der kommer skrammer fra deres negle.

Giv dit trægulv nyt liv med en professionel gulvafslibning

Hvis du er ved at være træt af at se på dit trægulv, kan du genopfriske det med en professionel gulvafslibning. Her er det naturligvis vigtigt at det er et trægulv, som man godt kan slibe. Ved at slibe dit trægulv med 2 mm sandpapir, kan du fjerne de mærker og ridser, som har dannet sig i overfladen. På denne måde får du en ny og jævn overflade over det hele. Du kan godt vælge at slibe i et særligt område, men det kan hurtigt blive tydeligt at det kun er det område, som er blevet behandlet. Derfor vil en gulvmand altid anbefale at slibe det hele på én gang. 

Sådan finder du den bedste gulvsliber

Er du i markedet for at finde den bedste gulvsliber til prisen, kan vi hjælpe dig godt på vej. Her kan du vælge https://gulvkanonen.dk/. De er landsdækkende og har den højeste kundetilfredshed i hele landet.

Flere Nyheder