Få bedre råd til forbrugsgoder – ansøg om et online forbrugslån

04 december 2017 admin
Få bedre råd til forbrugsgoder – ansøg om et online forbrugslån

Vil du gerne have fingre i en ny computer eller fladskærm, eller har du brug for at få udskiftet dine gamle møbler med nye? Vil du gerne købe en bil eller tage på en drømmerejse, men har du ikke pengene til det? Så kan du vælge at ansøge om et online forbrugslån, hvor du får udbetalt et beløb, som du efterfølgende afdrager i faste ydelser hver måned. Du finder mange muligheder for at ansøge om forbrugslån online, men det kan godt virke lidt uoverskueligt at finde frem til det bedste og billigste lån. Du kan derfor gøre det nemmere for dig selv ved at besøge Flerelaan.dk, hvor du kan sammenligne priser på forbrugslån hos låneudbydere som D:E:R, L’easy, Kliklån, Robotlån, Santander, HotLån, Alfalån eller ExtraCash. Du kan låne både små og større beløb, og låneloftet er i mange tilfælde 40.000 – 50.000 kr. Hos ExtraCash.dk kan du låne helt op til 75.000 kr. Du skal ikke svare på, hvad pengene skal bruges til, for det er helt op til dig.

Hurtigt svar på låneansøgning

Låneansøgningen udfyldes nemt online, hvor du også kan underskrive med NemID, eller du kan uploade lønsedler, årsopgørelser, og hvad der ellers er behov for af dokumentation. Du får hurtigt svar på din ansøgning, og i det fleste tilfælde tager det mellem 30 sekunder og 2-3 dage.

Sådan finder du frem til det bedste og billigste forbrugslån

Du kan med fordel lave et månedsbudget og få et overblik over din økonomi, før du ansøger om et forbrugslån, for så har du et mere realistisk billede af, hvad du egentlig har råd til at afdrage om måneden, og hvor stort forbrugslånet skal være. Du kan tjekke ÅOP, når du sammenligner priser, og så kan du nemt se, hvilket lån der er det billigste og mest favorable for dig. Flerelaan.dk tilbyder også, at du kan få tilsendt skræddersyede lånetilbud per mail, hvis du udfylder formularen på hjemmesiden med lånebehov, e-mail og alder.

Flere nyheder