Få uvildig vejledning og støtte i bolighandlen

27 januar 2017 Amalie

Går man med overvejelserne om køb af egen bolig – eller er man allerede midt i et køb – bør man gøre sig overvejelser omkring hvilken vejledning, man vil få brug for i løbet af processen. Hviid boligadvokat i Odense tilbyder rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger, hvilket er noget, man som især førstegangskøber kan få behov for. Dog er hjælp fra en boligadvokat enormt vigtig i forbindelse med alle bolighandler, især for den købende part.

Som køberen af en bolig er man nemlig selv ansvarlig for at skaffe sig den hjælp, man har behov for til gennemgang af alle de juridiske dokumenter mm., som er en del af enhver bolighandel. For en bolighandel omfatter mange flere komplicerede processer end blot udformningen af den endelige købsaftale. Eksempelvis skal man kunne overse den korrekte gennemgang af tilstandsrapport, servitutter, ejerskrifteforsikring og meget, meget mere, for at man kan være sikker på, hvad købet indebærer. Dette kan let blive kompliceret og uoverskueligt, hvis man ikke har en stor juridisk kendskab inden for området. Professionel hjælp fra en boligadvokat kan derfor i sidste ende blive afgørende for, om handlen bliver en positiv oplevelse uden problemer, da en boligadvokat er trænet i at se alle punkter i aftalerne efter i sømmene for at sikre sig, at man undgår alle juridiske faldgruber, og ikke indgår i en uretfærdig handel. 

Boligadvokaten hyret af køber varetager kun dennes interesse, og er altså købers uvildige rådgiver og støtte i handlen, som hjælper med punkter i købsprocessen. Udover hjælp til selve boligkøbet kan man som køber også stå i den situation, at man får behov for hjælp til finansieringen af købet. Da et stort lån til et boligkøb kommer til at påvirke køber langt ud i fremtiden, er det her vigtigt, at man får lavet en rimelig aftale, der imødekommer køber på bedst mulige måde. Også en sådan finansieringsplan kan en boligadvokat hjælpe med at få i hus, i modsætning til eksempelvis en ejendomsmægler. Ejendomsmæglere har selv fordele ved at sælge specifikke former for lån, hvilket betyder, at de har andre interesser end blot købers bedste for øje. I modsætning til dette står den uvildige boligadvokat, som er købers garanti for den bedst mulige aftale, da boligadvokaten netop kun handler efter købers bedste interesser. 

Hviid Advokater tilbyder netop en sådan uvildig rådgivning til en fornuftig pris, der er til at overkomme. Hviids team kan træde til med øjeblikkelig virkning og dermed hjælpe til i hastesager, hvis det er nødvendigt. Dog står Hviid Advokater selvfølgelig klar til at rådgive alle, der ønsker professionelle og erfarne boligadvokater som rådgivere på deres side af handlen. 

 

Flere nyheder