Find de rigtige bundmåtter til din bil

18 september 2017 Astrid Pedersen
Find de rigtige bundmåtter til din bil

Når man lever i et land som Danmark, med det klima, der følger med, er bundmåtter af plast eller gummi et must, hvis man ikke ønsker at bilens gulv skal blive ødelagt. Mudder, sne, grus og snavs fra gaden sætter deres spor, og en bundmåtte er trods alt lettere at rengøre en et gulv, som ofte er beklædt med stof. Men det ikke sjældent, man kommer ud for at skulle rengøre bundmåtterne i bilen, for de er trods alt ikke immune over for skidt. Dagligt slid og indslæbning af snavs og skidt sætter sit præg på bilens bundmåtter, og når det tidspunkt kommer, hvor det ikke længere er tilstrækkeligt at støvsuge eller vaske måtterne, bliver man nødt til at bide i det sure æble og skifte dem ud.

Det absolut dårligste sted at lede efter nye bundmåtter til bilen, er på en tank- eller service station. Her vil du uvægerligt komme til at betale overpris for dine bundmåtter – som du betaler overpris for alt muligt andet tilbehør til bilen. Her kan det godt betale sig at handle lidt smart, og indkøbe sine bundmåtter i en online shop, hvor priserne er lave uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Du kan for eksempel kigge in på Landbergs webshop på https://landberg.dk/bil-tilbehoer/bundmaatter-gummi. Her finder du et stort udvalg af billige bundmåtter af høj kvalitet. Samtlige bundmåtter er formstøbte og uden sammenføjninger, hvilket gør dem utroligt nemme at rengøre, samt forsynet med smart måttelåse til fastgøring.

 

For at sikre dig, at du får nøjagtig den bundmåtte, der passer til din bil, kan du benytte den smarte nummerpladesøger, som filtrerer resultaterne ud fra din bils mærke, model og årgang. På den måde undgår du at købe katten i sækken, men får en bundmåtte, som passer præcist til din bils indvendige mål og fastgørelseshuller.

Flere nyheder