Gå efteråret i møde med projekter

29 september 2021 Steffen Hansen

Sommeren er ovre, og vi begynder langsomt at gå mod de mørkere tider og koldere dage. Derfor er det rart at komme i bugt med nogle husprojekter, så du ikke skal bekymre dig om dem, når vinteren kommer tættere på. Læs med i dette indlæg, og bliv klogere på, hvilke ting du kan gøre.

1. Få renset skorstenen

Når de koldere tider kommer, så skal du måske i gang med at tænde op i brændeovnen eller pejsen til mange hygge stunder med dine venner eller familie. Derfor kan du overveje om at bestille tid til en skorstensfejer. I skorstenen kan der sidde gamle rester af ask, sod eller lignende, som trænger til en god behandling. Derfor anbefaler vi, at du kan bestille tid til et tjek og rens af din skorsten, før du fyrer op.

2. Få renset dine fliser

Man anbefaler normalt at få renset fliserne i det tidlige forår, men har du tilsidesat dette projekt i længere tid, så kan du komme i gang nu. På dine fliser kan der komme mange alger og andet snavs, som ikke giver din indkørsel eller terrasse et pænt look. Så du kan nå at få renset dine fliser, før vinteren melder sig på. Du kan enten kaste dig selv over projektet eller lade andre om det.

Hos et professionelt firma, der renser fliser, har de korrekt midler, der kan komme i bund med alger. Søger du efter “fliserens i Roskilde” eller noget tættere på dig, kan du finde mange forskellige firmaer, der tilbyder fliserens. 

3. Få havemøblerne ind 

Har du havemøbler, bør du få sat dem ind for vinteren, så de ikke tager skade. Hvis du har træ havemøbler kan du risikere, at de tager skade på deres lakering eller udseende henover vinteren ved at stå ude i kulden. Det er derfor et oplagt projekt at starte med at få gjort, som heller ikke tager alverdens tid. 

Flere Nyheder