Gå til et specialiseret firma når du skal have træemballage

29 juli 2021 Cecilie Mortensen

Har du varer eller produkter, som skal sendes rundt i Danmark, eller måske til udlandet? Så kan det være aktuelt, at du får dine ting pakket godt ind i træemballage. Med træemballage kan du have mere ro på under forsendelsen, da træets hårde overflade kommer til at give ekstra beskyttelse mod stød, slag m.m. Når det er sagt, så lad os dykke mere ned i, hvorfor du med fordel kan kontakte et specialiseret firma, hvis du vil have fingrene i træemballage.

Lad et specialiseret firma hjælpe med træemballage

Hvis du tager kontakt til et specialiseret firma, når det kommer til træemballage, så kan du forvente, at du kommer i de bedst mulige hænder. Og det kan være alfa og omega, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse, hvis dine varer får knubs på deres rejse. 

Med et specialiseret firma kan du forvente, at du kan få træemballage, som passer i præcis de mål, du måtte ønske. Dette kan nemlig have utrolig meget at sige for, hvor sikkert du kan fragte dine ting. 

Ved at komme i hænderne af et specialiseret firma kan du også forvente, at de kender til de krav der stilles til træemballage, som sendes til udlandet. Der vil nemlig være forskellige ting, som emballagen skal leve op til – blandt andet at træet har været opvarmet til 56 grader i 30 minutter. 

Find frem til det firma som skal lave din træemballage

Når du skal finde frem til et firma, som skal lave din træemballage, så start eventuelt med at søge i dit lokalområde. Du kan nemlig være så heldig, at hjælpen ikke er langt væk. Derudover kan du også høre dem ad ift. deres produktionsapparat, og om de er i stand til at lave det antal kasser, du står og skal bruge. 

Du kan starte med at forhøre dig ad her: https://www.kjk-krogh.dk/traeemballage 

Flere Nyheder