Glem bekymringerne – lån penge online

05 december 2017 Astrid Pedersen
Glem bekymringerne - lån penge online

Alle kan komme ud for, at deres ellers sunde og stabile økonomi bliver trængt i perioder. Det kan være i de traditionelt økonomisk pressede årstider, som for eksempel juleperioden eller den tid på året, hvor ungerne enten skal konfirmeres eller bliver studenter. Ofte vil man være nødt til at ofre en ellers tiltrængt ferie, eller stramme livremmen i den pågældende periode. Men det er der ikke nødvendigvis nogen grund til, for er økonomien ellers sund, og har man et positivt cash flow, sker der intet ved at supplere den slukne kassebeholdning med et forbrugslån.

Lån penge online, når banken er for sløv

Du har måske før prøvet at låne penge i din bank, men er stødt ind i den ene forhindring efter den anden. For det første kan banken kræve, at du tropper op midt i arbejdstiden for at holde møde om dit lån og din økonomi. For det andet kan din bankrådgiver finde på at forlange dokumentation for din indtægt, og her skal du muligvis stille med flere måneders lønsedler. Og for det tredje er behandlingstiden ofte urimeligt lang – og det kan du jo ikke bruge til så meget, hvis du står og skal bruge pengene lige her og nu.

Derfor vil der være flere fordele forbundet ved at anvende en udbyder af online forbrugslån. Du slipper for lang behandlingstid, krav om fremmøde og fremlæggelse af diverse dokumentation – langt de fleste online lån kan ansøges – og optages – uden anden validering end dit Nem ID, dine kontaktoplysninger, og dit kontonummer.

Samtidig er det begrænset, hvor dybt du kan gældsætte dig hos en udbyder af online lån. Hos for eksempel robotlaan.dk og hotlaan.dk kan du låne op til 75.000 kr. – og med den praktiske og meget brugervenlige låneberegner kan du få et overblik over, hvor højt et beløb du skal erlægge i månedlige afdrag, og hvor meget lånet kommer til at koste dig i alt.

Flere nyheder