Godt råd til boligkøbere i Vejle

01 april 2017 Edris Mir

Som køber af en bolig ved du sikkert, at der er rigtig mange ting, du skal have styr på. Det er ikke en nem opgave, specielt hvis man går igennem en handel med boliger for første gang. Det er super vigtigt ikke at forhaste sig i en bolighandel, fordi det kan komme til at have mange konsekvenser i fremtiden. Af denne grund er det en meget god idé at få noget professionel hjælp, når du skal købe bolig for første gang. Det skal nævnes, at du ikke kan betegne mægleren for din hjælper, fordi han eller hun er på sælgerens side. I tilfælde som disse er det en meget god idé at få hyret en dygtig boligadvokat.

Derfor skal du have dig en boligadvokat til at hjælpe dig med din bolighandel

Kunne det ikke være meget smart, hvis du bare skulle tænke på, om huset var noget for dig? Det kan en boligadvokat hjælpe dig med. En boligadvokat kan nemlig gå ind og tjekke for fejl og mangler i kontrakt, husets stand og meget mere. Det er en meget god idé at få en boligadvokat med ind over handlen, fordi de kan få skrevet noget der kaldes for et advokatforbehold ind i jeres kontrakt. Det betyder egentlig, at hvis du skriver under, så skriver du egentlig under men med forbehold for at din advokat også godkender handlen. Fordelen ved at have et advokatforbehold er, at du slipper for straffen på 1 procent af boligens pris, hvis du skulle vælge af annullere handlen. Det koster normalt 1 procent af hvad huset koster at komme ud af handlen. Dette kan hurtigt løbe op i mange penge, hvis du ønsker at købe et dyrt hus. Eksempel: 1 procent af et hus til 1.000.000 kroner vil svare til 10.000 kroner.

En boligadvokat behøver ikke at være en dyr udgift

Mange huse koster over 1 million kroner, og hvis du skulle ombestemme dig, så koster det i så fald minimum 10.000 kroner. En boligadvokat kan fås for en fast pris for under 10.000 kroner. På den måde sparer du faktisk de penge og får oven i købet en masse advokatydelser med, som du rent faktisk kan bruge til noget. En advokat er jo altid på din side, og de lader sig ikke påvirke af andre folk samt deres meninger. Hvis du skal have en boligadvokat omkring vejle, så skal du ikke lede meget længere, fordi der findes en del dygtige boligadvokater i Vejle.

Flere nyheder