Hvad er parkeringsservice?

13 januar 2021 Astrid Pedersen

Parkeringsservice er en fælles betegnelse for en række af ydelser, som relaterer sig til drift og administration af parkeringspladser.

Parkeringsservice er relevant for dig, som har ansvaret for en ejendom til hvilken der hører private parkeringspladser, som udelukkende må anvendes af eksempelvis beboere eller ansatte i bygningen. Med parkeringsservice kan du nemlig forhindre uvedkommende i at parkere på dine parkeringspladser.

Dette sker for eksempel ved hjælp af parkeringskontrol foranstaltet af dygtige parkeringsvagter, eller gennem adgangskontrol hvor man skal være i besiddelse af en parkeringstilladelse for at kunne komme ind på parkeringspladsen.

Hvem kan hjælpe med parkeringsservice i København?

Især i de større byer er der problemer med uretmæssig parkering på private parkeringspladser. Dette skyldes, at der som oftest er indført zoner med betalingsparkering i byer som for eksempel København, således at det hurtigt kan gå hen og blive dyrt at parkere sin bil.

Derudover kan det godt være rigtig svært at finde en lovlig parkeringsplads i en tæt befolket storby. Og så tyr de besøgende bilister desværre ofte til ulovlig parkering på private parkeringspladser.

Hvis du har brug for hjælp til at administrere kontrollen af dine private parkeringspladser i København, kan du med fordel kontakte det danske parkeringsfirma UnoPark. Hos UnoPark får du måske Danmarks bedste parkeringsservice i form af en særligt tilrettelagt parkeringsløsning, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov samt i dine parkeringspladsers type, størrelse og disposition.

Som kunde hos UnoPark får du, foruden en fast personlig parkeringskonsulent, adgang til at administrere dine egne parkeringspladser gennem et digitalt administrationsmodul. Dette system kan også tilgås via en brugervenlig app, som du kan installere på din smartphone eller tablet. På den måde kan du selv administrere dine parkeringspladser, uanset hvor du befinder dig – for eksempel udstede parkeringstilladelser, midlertidige såvel som permanente, eller tilbagekalde disse.

Kontakt UnoPark via hjemmesiden UnoPark.dk

Flere Nyheder