Hvad pokker er en stetson hat?

17 juni 2021 Johanne Hansen

“Jeg sætter min hat, som jeg vil…”

Sådan lyder den gamle, danske sang. Eller var det mon et form for motto? Det huskes ikke. Uanset hvad, er der i hvert fald noget om snakken, for det er lige præcis, hvad generationen gør den dag i dag: De sætter deres hat som de vil. 

Det betyder også, at forbrugerne er blevet mere målbevidste i forhold til, hvad de gerne vil have. Altså vil de gerne have en hat, der passer dem, en hat, der fungerer og en hat, der passer stilmæssigt til deres outfit. 

Derfor er det vigtigt for alle hatteudbyderne, at de også giver forbrugerne en masse hatte eller kasketter at vælge imellem – og det gør de heldigvis, i den grad. Hvis du går ind og søger på hat eller kasket, kan den jungle du skal søge dig igennem, være så uoverskuelig, at du rent faktisk ender med ikke at kunne søge noget frem, du gider. 

Hatteuniverset er nemlig kæmpe, men vi er selv skyld i det – udbud og efterspørgsel, som det gamle begreb hedder. Når vi efterspørger mere, udbydes der mere. Og så kan det lige pludselig være svært at finde hoved og hale i.

Overvej dine muligheder 

Derfor kan det være en super god idé at man lige overvejer hvilke muligheder, der befinder sig i hatteuniverset, inden du bare køber det første og det bedste. Og nej, ikke via Google – gå ned i en hattebutik eller sportsbutik og hør om de forskellige modeller. For det kan godt være vi har efterspugt flere kasketter eller hatte, men så bør vi også gøre brug af dem. 

Et godt bud på en klassisk men stilrig kasket, kunne for eksempel være stetson hatten. Ja, den har du nok ikke hørt om før vel? Det er en god kvalitetskasket med godt design. Og du anede ikke, der var noget der hed stetson? Ud på markedet og undersøg det!

Flere Nyheder