Hvilke fordele er der ved de nye kviklån?

19 februar 2020 Silje Hansen
Hvilke fordele er der ved de nye kviklån?

Det at låne penge på nettet er blevet utrolig populært. Det er måske ikke så sært, da det er blevet ret fordelagtigt og nemt at ansøgt om et kviklån online i dag. Der er mange der oplever, at det kan være stramt sidst på måneden. Især hvis der lige har været en ekstra familiefødselsdag, en dyr tandlægeregning eller bilen har skulle igennem en større reparation. Det er heller ikke altid at banken synes det er en god ide at købe en ny bil eller føler det samme omkring det sommerhus du længe har drømt om. Der findes derfor mange andre måder at kunne realisere sine drømme på. 

Nye kviklån på markedet

Da markedet for lånebydere af kviklån har været så populært, er der kommet mange helt nye kviklån på markedet. Det er blandt andet blevet muligt at låne en mindre sum af 1.000 kr. – 6.000 kr., som du kan få helt rentefrit de første 60 dage. Derudover er det i dag muligt at låne helt op til 500.000 kr., som du kan afdrage over 180 måneder. Det giver i dag mange muligheder for at finde et ansvarligt lån, der passer din økonomi og budget. 

Fordele ved nye kviklån

Et kviklån lever op til sit navn. Det går stærkt, når du venter svar på din ansøgning om et lån. Faktisk allerede få minutter efter du har ansøgt, kan du få svar på om du er godkendt til dit lån. Det betyder også, at du allerede samme dag du er blevet godkendt, kan få udbetalt pengene på din konto. Du har dermed en hurtig svar tid og en hurtig udbetaling af pengene. Det gør at du kan reagere hurtigt, hvis du har et akut behov for pengene. 

Derudover er der ikke krav for de låneudbyderen om at stille sikkerhed for lånebeløbet. Det er blot din årsopgørelse og lønsedler der afgør om du bliver godkendt til at låne beløbet.

Flere nyheder