Hvorfor skal jeg sende mine medarbejdere på SQL kursus?

27 februar 2019 Astrid Pedersen
Hvorfor skal jeg sende mine medarbejdere på SQL kursus?

Hvis din virksomhed betjener sig af databaser for at opbevare eksempelvis kundedata eller varelager, er det vigtigt, at dine medarbejdere kan skaffe sig adgang til disse data uden at skulle være nervøs for at lægge hele databasen ned.

Hvad er SQL – og hvorfor er SQL kurser relevante for mig?

Det bredt anvendte og standardiserede programmerings sprog SQL er særligt udviklet til håndtering af data i de såkaldte relationelle databaser. Relationelle databaser finder vi blandt andet i de lige så udbredte og anvendte database systemer, Oracle database og Microsoft SQL Server, som er udviklet af Microsoft. Rigtig mange danske virksomheder benytter sig af disse server og database platforme, og derfor er kurser i SQL som oftestbaseret på Microsoft dialekten af sproget, som kaldes Transaction SQL eller T-SQL.

Hvis du vælger at lade dine medarbejdere gennemføre et eller flere SQL kurser på begynder eller avanceret niveau, vil du kunne sikre, at pågældende medarbejdere kan agere sikkert og effektivt i forhold til de data, som lagres i virksomhedens databaser. Med en større viden om – og ekspertise inden for – den syntaks, som anvendes i de kommandoer og udsagn, af hvilke SQL består, kan dine medarbejdere optimere deres work flows og tilpasse deres forespørgsler til den konkrete opgave, frem for at skulle benytte sig af generiske queries. 4D er en Københavnsk baseret kursus udbyder, som igennem de seneste årtier har specialiseret sig inden for undervisning af IT medarbejdere i det danske erhvervsliv – privat såvel som offentligt.

Hos 4D finder du altid relevante kurser, som er 100% up to date med de nyeste platforme og applikationer. Hvis du således har brug for at opgradere dine medarbejderes kompetencer inden for eksempelvis SQL, kan du med fordel tjekke det online kursus program hos 4D. Du kan læse mere om indholdet på 4D’s SQL kurser på https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/sql 

Flere nyheder