Imødekommenhed og gæstfrihed kendetegner Bali

18 februar 2017 Kenneth Kristensen

Det fleste mennesker har hørt om og måske drømt om Bali. Den indonesiske ø er et af Indonesiens og Asiens mest populære rejsemål. Bali er den vestligste af de små Sundaøer beliggende mellem øerne Java mod vest og Lombok mod øst. Der bor omkring 4 millioner mennesker på Bali, og hovedparten har hinduisme som religion. De fleste kender Bali for de mange kunstformer, der trives på øen. Her udføres malerier, skulpturer, træsnit, håndarbejde og masser af andet håndværk. Men desuden har øen et super behageligt klima med en gavmild sol og en betagende smuk natur samt en rig og spændende kultur. På Bali finder du de bedste rammer til fantastiske rejseoplevelser.

Det er faktisk let at rejse til og på Bali. De fleste seværdigheder er lette at komme til med forskellige transportmidler. Dette gælder eksempelvis Ubud, der er Balis kulturelle centrum, og byder på traditionel og lokal kunst. På øens sydkyst kan du slænge dig på de lækre strande, hvor solen om aftenen maler himmelen gul, og du blot skal koncentrere dig om at nyde livet. Det nordvestlige Bali er stedet, hvor du kan opleve regnskove, kaffeplantager og masser af frodige og grønne området.

Der er masse af gode overnatningsmuligheder på Bali. En oplagt muligheder Sandat Glamping Tents ved Ubud. Her går natur og luksus op i en enhed. Glamping er en sammentrækning af ordene glamorous camping. Sandat på Bali er indbegrebet af dette.

Man må næsten knibe sig selv i armen for at forstå at dette sted er virkeligt. Her vækkes man til fuglesang efter en nat, hvor frøerne har kvækket blidt. Her er langt væk fra hverdagens stres, og har jungle til den ene side og rismarker til den anden side. Du kan bo i luksuriøse safaritelte, men det er langt fra som at være på en traditionel campingtur. På stedet er der dog også mulighed for at bo bag fastere vægge, hvis det er det man ønsker og så er mang kun 10 minutter fra Balis kulturelle centrum

Bali kaldes for gudernes ø, men alle mennesker bør også besøge den smukke og eksotiske ø.

Flere nyheder