Introducer din partner for sexlegetøj

14 oktober 2017 Camilla Skøtt
Introducer din partner for sexlegetøj

Over halvdelen af danske kvinder har sexlegetøj i større eller mindre mængder, men på en eller anden måde har legetøjet fået det ry, at det kun kan bruges til sololeg. Og sikke en skam. Der er nemlig ikke noget frækkere end at dele sexlegetøjet med din partner. Men hvordan får du lige introduceret idéen?

Som kvinde…

… der gerne vil bringe sexlegetøj ind i forholdet, er det vigtigt, at du gør det klart, at legetøjet er tænkt som et supplement til jeres sexliv, som du ellers er meget tilfreds med. Præsenter ham for et lille stykke legetøj, og lad ham tage teten i første omgang. Måske finder han det også pirrende, at du leger med dig selv, men det finder I hurtigt ud af, når først legetøjet er taget i brug.

Som mand…

… der kan vil introducere sin kvinde for sexlegetøj, kan du med fordel vælge et produkt, der ikke ser alt for teknisk ud. Det kan være en lille vibrator med et eksklusivt udseende. På den måde signalerer du nemlig, at det er hendes tilfredsstillelse, der er i centrum.

Køb det diskret

Hvis du ikke er så vild med tanken om at bevæge dig ind i en fysisk sexshop, så kan du vælge at handle på nettet. På https://www.belugi.dk/ finder du Nordens største udvalg af sexlegetøj, og du er garanteret en diskret levering. For ikke at nævne prisgaranti.

Flere nyheder