Kom væk fra det hele på den gode Mandeportal

07 december 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er altid en grund til at gå på nettet.

Mange af os gør det, fordi vi skal undersøge noget, om det er fordi, vi skal have svar på et spørgsmål, tjekke nogle mails, forøge vores viden, læse nyheder eller noget helt andet.

Men selv sådan noget med at tjekke de sociale medier handler jo om, at man gerne vil vide, hvad andre laver; og selv når man glaner ned i telefonen, så er det for ikke at føle, at man misser noget, og ellers vil men bare gerne underholdes.

Derfor glaner man hjemmesider igennem, bladrer igennem profiler, gennemtrawler hjemmesiden til bunds for at finde det, vi leder efter, om vi gør det på tablet, PC eller telefon.

Derfor er der også nogle gange, hvor man bare har brug for, at man trække stikket og kigge på en hjemmeside på samme måde, som kigger udover en have eller havet:
Man vil gerne have noget interessant at se på, men det behøver ikke være totalt fordybende eller indholdsrigt eller aktuelt.

image

Brug Mandeportalen til at slappe af

Det kunne jo være sådan noget med at se på dejlige billeder af Demi Rose.

Det behøver ikke være nye billeder, og man har ikke travlt med at komme videre til næste billede, for man vil bare gerne lade øjnene slappe af og bruge lidt tid ved hvert billede.

Sådan kan det sammenlignes med at besøge Mandeportalen.dk, at man egentlig gerne vil koble lidt af og være sig selv, uden man skal tage stilling til en masse ting, undersøge noget, købe noget eller være på.

Det her er ens frirum, hvor man bare skal være til, uden man bliver dømt, eller der bliver forlangt noget af en.

Og man kan sagtens få en masse tid til at gå på denne hjemmeside, når man først har fundet derind.

Flere Nyheder