Lån penge online – når økonomien er trang

19 januar 2020 Astrid Pedersen
Lån penge online - når økonomien er trang

Står du med et akut problem, som kræver økonomisk opmærksomhed – for eksempel en smadret rude i dit hus, eller hårde hvidevarer, som er gået ned? Så er du groft sagt lidt på spanden, hvis kassekreditten er maxet ud, og opsparingen brugt på julegaver.

Et online lån kan være løsningen

De økonomiske behov, du skal have dækket lige her og nu, kan ikke altid vente ind til næste måneds løn går ind. Hvis du ellers har godt styr på din økonomi, og du kan finde plads til månedlige afdrag på et forbrugslån i dit budget, kan du vælge at optage et hurtigt online lån.

Hvordan ansøger jeg om et online lån?

Den nemmeste måde, hvorpå du kan ansøge om et forbrugslån, er via nettet. Før du går i gang med at søge efter online lån, bør du være opmærksom på at vælge en låneudbyder, som er godkendt og autoriseret til at låne penge ud. Det er Finanstilsynet, som godkender og autoriserer banker og pengeinstitutter til udlån af penge til private borgere, og giver dem lov til at udbyde lån online.

Når et pengeinstitut eller en bank er godkendt af Finanstilsynet, skal samtlige regler omkring online lån overholdes, og de udstukne etiske retningslinjer følges til punkt og prikke. Dette betyder i praksis, at alle omkostninger ved lånet skal være synlige forud for ansøgningen. Hos Ikano Bank er denne opgave løst ved hjælp af en smart låneberegner. Låneberegneren sætter dig i stand til at tilpasse dit lån med hensyn til låne beløbets og afdragenes størrelse samt lånets løbetid og frekvensen af afdrag. På den måde kan du tydeligt se hvad en længere løbetid eller lavere afdrag kommer til at koste dig i den sidste ende, således at du optager dit online lån på et velinformeret grundlag.

Du kan se Ikano Banks låneberegner, og læse mere omkring hvordan du udfylder en ansøgning om et online lån nu, på ikanobank.dk

Flere nyheder