Overudnyt ikke den gode service

10 marts 2020 Anders Lundtang Hansen
Overudnyt ikke den gode service

Nogle gange glemmer vi mennesker virkelig, at der er forskel på den service, som loven udstikker, at forretninger, butikker og ikke mindste – selvfølgelig – servicevirksomheder skal levere til en, og så de ting, som – netop – giver som en ekstra service.

Visse af os er meget firkantede og regelmennesker på den front, at vi kender loven ud og ind og vores rettigheder i en købssammenhæng, så vi næsten skræmmer en sagesløs salgsassistent, fordi vi truer med bål og brand, hvis ikke vi får loves krav opfyldt.

Omvendt er der også de typer, der er så underdanige og helst ikke vil være til besvær, selvom de egentlig føler sig uretfærdigt behandlede, og så kan de maks finde på at brokke sig til ens familie og venner senere og måske give firmaet en negativ anmeldelse på nettet – så længe de kan være anonyme.

De er jo virkelig konfliksky.

Igen er der så også mennesker, der bliver helt jublende lykkelige, når de ikke alene får deres krav opfyldt, selvom de ikke spurgte om det, men så får de måske en ekstra service, om de klagede eller ej.

Det er tit den slags personer, der praler bagefter med en historie om, hvordan de styrede og håndterede situationen, selvom de egentlig bare vare tilskuere til det hele og takkede ja til det hele.

Men uanset hvad så var de heldige og fik medhold i deres klage, fordi de opførte sig pænt.

Desværre findes der så også dem, der braser ind i en forretning forventer at få særbehandling som et andet særligt snefnug.

Der findes næsten ikke nogle mere irriterende mennesker en del slags typer, om de tropper op i forretningen, skriver surt på nettet eller ringer til kundeservice.

Du kan være sikker på, at de bliver omtalt negativt i forretningen, og de andre kunder, der oplever dette ved selvsyn, vil nok også tænke det samme.

Tjek også disse sider:

https://servicefirmaer.dk/
https://serviceudbydere.dk/
https://AltDetPraktiske.dk/
https://HandyHjælp.dk/
https://UltraHandy.dk/
https://MegaHandy.dk/
https://ServiceSkandinavia.dk/
https://ServicePlanet.dk/
https://ServiceFinderen.dk/
https://servicetips.dk/
https://servicetricks.dk/
https://servicevirksomheder.dk/

Flere nyheder