Powerpoint – dit yndlingsværktøj til præsentationer

05 februar 2019 Troels Nielsen
Powerpoint - dit yndlingsværktøj til præsentationer

Hvad er dit vigtigste redskab, når du skal lave præsentationer?

Det er vel egentlig et ret godt spørgsmål. Nogle ville sige, at det hele begynder med, at du er godt forberedt, for “godt begyndt er jo halvt fuldendt“. Det kan der være noget rigtigt i, for det er de færreste, som kan lave en god præsentation helt uden at forberede sig, medmindre det er en præsentation, som de har lavet før.

Så er der den måde, som du præsenterer dit budskab på. Her er det elementer som stemmeføring og ordvalg, der spiller ind, sammen med eksempelvis dit kropssprog, og om du har meget eller lidt øjenkontakt. I virkeligheden er der rigtig mange ting, som spiller ind under dette punkt.

Generelt set er præsentationsteknik noget du kan lære, men det er klart, at nogle personer har mere flair for det end andre. Og så er der personer, som aldrig laver præsentationer, fordi de ikke bryder sig om at være “på”, og det er jo fair nok. 

Her er værktøjet du aldrig kan undvære til dine præsentationer

Alle de menneskelige ting, som vi kom ind på i ovenstående afsnit, er nogle lidt ubekendte kort, fordi alle mennesker er forskellige. Vi kan ikke alle indeholde de optimale brikker til at lave gode præsentationer.

Ét værktøj kan du dog altid have i baggrunden, som din tro følgesvend der kan give dig en vis tryghed, når du præsenterer. Og det er naturligvis Powerpoint.

Powerpoint er så genialt, at du og alle andre kan lære at lave lækre og indbydende præsentationer, som brænder igennem visuelt og effektivt. Og så er dine slides med til at understrege dine ord over for tilhørerne.

Hvad skal du gøre nu?

Hvis du tænker at Powerpoint er lige dig, så tag dog et godt Powerpoint kursus. Start med at gå ind på 4d.dk, for de har altså nogle ret gode kurser i Powerpoint.

Deres kurser bliver afholdt af certificerede instruktører, og kursusmaterialet er professionelt og gennemarbejdet.

Og så er der for øvrigt tilfredshedsgaranti på kurset.

Det kan ikke præsenteres bedre.

Flere nyheder