Prøv at gå over til By Birdie

24 august 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det ringer måske ikke lige den store klokke for dig, når du hører navnet By Birdie, men det er et smykkemærke, der måske kan være det næste, som du kommer til at investere i, når der skal købes smykker næste gang.

Du kan være ved at blive lidt træt af at gå med de samme smykker, som du plejer, og selvom de har affektionsværdi for dig og har været med på mange eventyr, så kunne det være rart at få udvidet dit udvalg af smykker derhjemme med noget nyt.

Dog plejer du at gå efter de samme mærker, når der skal købes smykker de sjældne gange, for det er ikke så tit, du har penge til den slags, så når det endelig skal være, så går du efter det sikre valg.

Men man skal jo også bryde ens vaner nogle gange, for det sikre valg kan også gå hen at blive det kedelige valg.

By Birdie

By Birdie bliver det næste, du går med

Selvfølgelig handler det jo om, at designet er noget, som du kan lide at se på, og du skal holde ud at have det på rent praktisk.

Men hvis du ser på, hvad der er af udvalg fra By Birdie, så vil der med stor sandsynlighed være noget, som der trækker dig i den positive retning for at købe det.

Du kan jo altid prøve med det, som der virkelig taler til dig, end at du køber meget fra dem til at starte med.

Så kan du lidt prøve af, om det er noget for dig eller ej, og hvis det endelig tiltaler dig, så kan du jo investere i noget mere.

Hvis du er rigtig smart, så kan du jo starte med at ønske dig det i gave, for så rammer det dig ikke på din egen pengepung første gang, du skal have disse smykker at gå med.

Flere Nyheder