Rejser for voksne uden børn

10 marts 2020 Astrid Pedersen
Rejser for voksne uden børn

De sidste mange år har main stream rejsebureauerne fokuseret ensidigt på at sælge rejser for hele familien – det vil sige far, mor og børn. Singler og par uden børn har i høj grad været henvist til enten selv at tilrettelægge deres ferie rejser, eller vælge et af de dyre bureauer med særdeles specialiserede tilbud.

Men på det seneste har de største bureauer fået øjnene op for det segment af børnefrie par og singler, som også gerne vil nyde en afslappende all inclusive ferie på et lækkert hotel. Og nu bugner markedet af tilbud om ”voksen hoteller” med børnefri swimmingpools, stille og idylliske strand områder og andre tilbud – for eksempel spa, wellness, yoga og træning – målrettet det voksne publikum.

Få luksus oplevelser for voksne til lave priser

Når du vælger at lade et etableret rejsebureau forestå planlægning af din ferie, sparer du faktisk både tid og penge. Hvor du som voksen uden børn før var nødt til at benytte dig af dyre løsninger, kan du nu om stunder få glæde af de samme stordrift fordele, som førhen var forbeholdt den klassiske børnefamilie. På mange af de nyopførte voksen hoteller skal du ikke betale særligt gebyr for enkeltværelse – og hotellerne er indrettet til at imødekomme voksne behov, både når det handler om maden og decor’et.

Såvel det store og kendte rejsebureau Spies som det internationale bureau TUI – før kendt som Star Tours – tilbyder de vel tilrettelagte rejser for voksne til destinationer over hele verden. De flotte resorts, som tilbydes på disse rejser, emner af ro og atmosfære, og her vil du kunne slappe ved poolen eller på stranden af i sikker forvisning om at stilheden ikke bliver brudt af skrig og skrål fra legende børn.

Hvis du vil læse mere om voksen rejser i Danmark, kan du få mere information på rejsebloggerne.dk

Tjek også disse sider:

https://rejsebloggerne.dk/
https://rejse-glæde.dk/
https://nytomrejser.dk/
https://ferie-nyt.dk/
https://ferie-tips.dk/
https://RejseGnisten.dk/
https://RejseBrevet.dk/
https://TravelGuiden.dk/
https://Rejseminderne.dk/
https://OpdagelsesRejser.dk/
https://forslagtilrejser.dk/
https://ideertilrejsen.dk/

Flere nyheder