Sådan spotter du en rigtig type i et erhverv

10 marts 2020 Anders Lundtang Hansen
Sådan spotter du en rigtig type i et erhverv

Nu vil du ud fra overskriften måske mene, at man jo ikke sådan kan udregne, hvad folk arbejder med bare ved at kunne kigge på dem.

Der vil altid være undtagelser, hvor man måske nemt at spotte en skortensfejer på arbejde, men kan man på samme måde få øje på en læge-sekretær?

Det er da klart, at man nogle gange vil se bestemte typer begå sig i en retning med uddannelse og erhverv, hvorfor det kan være lettere at koge folk ned til, hvad de laver ud fra nogle parametre, hvor man ser på indkomst, alder med videre og så udregner erhvervet derefter.

Men ellers skal man nok være en rigtig Sherlock Holmes-person for at kunne få øje på folk og regne deres erhverv og job ud fra, hvordan de lige ser ud.

Ser man derimod efter, hvordan man karakteriserer en karriere-type, hvor man næsten ikke kan skelne arbejdet fra fritiden, fordi vedkommende næste laver overlap mellem disse to ting, så er der faktisk lidt lettere at få øje på sådan en person.

Specielt hvis man kan få vedkommende i tale og komme lidt mere ind på livet af dem, så er det nogle gange let at regne ud, hvem der identificerer sig så meget med deres arbejde, at de næsten ikke kan forestille sig ikke at sætte lighedstegn mellem dem selv og jobbet samt eventuelt uddannelse.

Der er skam intet i vejen for at være sådan et menneske, så længe man ikke lader det gå ud over ens eget helbred, og man ikke tramper på andre, der ikke går så meget op i deres respektive.

Men ellers er det bare med at spørge ind til dem, hvad de laver, og hvis deres svar herefter samt reference-ramme til mange ting bliver ud fra deres sfære med arbejdet, så er man ret sikker på, at man har at gøre med en karriere-type.

Tjek også disse sider:

https://b2bnyt.dk/
https://erhvervsbloggen.dk/
https://b2bblog.dk/
https://erhvervstips.dk/
https://biztips.dk/
https://ErhvervsManden.dk/
https://AltOmErhvervslivet.dk/
https://erhvervsnews.dk/
https://ErhvervsAgent.dk/
https://DanskErhvervsLiv.dk/
https://bizbiz.dk/
https://ErhvervsBloggeren.dk/

Flere nyheder