Skab stemning i stuen med et smukt sildebensbord

29 juli 2021 Astrid Pedersen

Skal du have et nyt bord til stuen? Så kan du med fordel vælge et sildebensbord.

Hvorfor vælge et bord med sildebensmønstret bordplade?

Et sildebensbord er for dig som gerne vil have et smukt træbord, men som synes at et plankebord er måske lige bastant nok. Et sildebensbord er nemlig anderledes let i sit udtryk.

Det elegante sildebens mønster, som du måske bedst kender fra gulve i eksklusive herskabslejligheder og patricier villaer, giver bordet et særdeles raffineret look. Og vælger du et sildebensbord udfærdiget af en professionel møbelsnedker kan du være sikker på at bordet holder top kvalitet.

Køb dit sildebensbord hos Fynsk Snedkeri

Du kan med stor fordel finde dit nye, smukke sildebensbord hos Fynsk Snedkeri. Fynsk Snedkeri er danmarksmestre ud i design og konstruktion af de populære sildebensborde.

Når du køber et sildebensbord hos Fynsk Snedkeri kan du være sikker på at du får prima vare. Samtlige sildebensborde, du finder hos Fynsk Snedkeri, er fremstillet af det fineste massive egetræ.

Hver enkelt stav er udskåret og lagt i hånden. Stavene stammer fra samme sort, men ikke nødvendigvis fra det samme træ. Dette er med til at skabe et helt unikt udtryk og give hvert enkelt sildebensbord en helt enestående personlighed. Og den grundige efterbehandling ed olie eller voks bidrager kun til at understrege dybden i farvespillet.

Hvem er Fynsk Snedkeri?

Fynsk Snedkeri er en odenseansk baseret møbelsnedker virksomhed som har gjort det til sit speciale at fremstille flotte og funktionelle borde til kræsne danske købere.

Hos Fynsk Snedkeri finder du et stort udvalg af plankeborde, sildebensborde og laminatborde. Hvis du ikke kan finde et bord som matcher dine krav til størrelse eller dimensioner kan du altid bestille et sildebensbord efter mål. Så sørger Fynsk Snedkeri for at dit bord udformes præcis som du ønsker. Og det selvfølgelig stadig til en pris som er til at betale.

Find dit sildebensbord på https://fynsksnedkeri.dk/

 

Flere Nyheder