Skal du udskifte din hobby eller holde fast i den samme?

10 marts 2020 Anders Lundtang Hansen
Skal du udskifte din hobby eller holde fast i den samme?

Nogle mennesker dyrker den samme hobby gennem hele livet, hvor de ender med at blive formænd for frivillige grupper, der samles og trives med at snakke om den givne hobby – og man ender måske ligefrem med at blive et navn i branchen, man ikke kan komme udenom, når snakken falder på dette emne.

Den slags anciennitet fornægter sig jo ikke, og man kan ende med at identificere sig så meget med den her hobby, at man næsten nævner det som det, der gør en, til den man er, mens ens arbejde bare er noget, man laver for at kunne tjene til dagen og vejen.

Resten eller det meste af ens fritid går så med at lave og dyrke den her hobby, fordi man finder glæde i den, og den har været med til i overført betydning at trøste og give en tro på sig selv, mens man måske har haft identitetskriser gennem tiden, hvor man så altid har haft det her punkt at kunne forholde sig til.

Derfor er den hobby så vigtig for en, og hvis der går længere tid mellem, at man bruger aktiv tid på den, så føler man sig ikke som sig selv – man regner endda med at tage den her hobby med i graven.

Men så kan man fremvise nogle personer, der befinder sig i den helt anden ende af spektret, hvor de næsten føler, at de gror til, hvis de bruger for meget tid på en bestemt hobby.

De er bange for at blive for sat og kedelige med den her interesse, de kan måske ikke holde koncentrationen særligt længe ad gangen, eller også er de bange for at gå glip af de andre tilbud af hobbyer, der findes derude.

Måske er de også bare den type, der godt kan lide at følge moden med hobbyer, hvorfor de går i den retning.

Hvilken type er du?

 

Tjek også disse sider:

https://hobby-fritid.dk/
https://hobbyglad.dk/
https://hobbytips.dk/
https://hobbybloggen.dk/
https://hobbyråd.dk/
https://hobbyLivet.dk/
https://fritidsaktiviteten.dk/
https://Dille-Bloggen.dk/
https://naturinteresse.dk/
https://HobbyArbejde.dk/
https://Hobby-Inspiration.dk/
https://hobbyforslag.dk/

Flere nyheder