Stort udvalg inden for designerlamper

10 juni 2018 Marie Pedersen
Stort udvalg inden for designerlamper

AndLight.dk er blandt Danmarks største forhandlere inden for belysning. Virksomheden har base i København og har eksisteret siden 2007.

I sortimentet finder du et væld af prisvenlige designer lamper fra mange forskellige europæiske designere. På den måde er AndLight.dk gennem årene blevet et helt univers med masser af valgmuligheder inden for belysning. Fordelen ved at samle så mange dygtige designere ét sted er, at kunden ikke kun er begrænset til én type design, men frit kan vælge mellem mange forskellige typer design. Hvad enten du søger noget moderne med rene linjer og et minimalistisk udtryk, eller du hælder mere til klassiske, traditionelle løsninger, er AndLight.dk stedet for dig. Du finder både bordlamper, gulvlamper, børnelamper, spotlys, separate pærer og meget mere.

Antallet af designere, hvis lamper indgår som en del af sortimentet hos AndLight.dk, udvides kontinuerligt. På den måde følger udvalget af lamper altid med tidens trends og tendenser. Nye designere kvalitetsvurderes af virksomheden, hvilket er kundens sikkerhed for at kvaliteten altid er i top hos AndLight.dk.

Allerede i løbet af virksomhedens første leveår ekspanderede den og leverede inden for kort tid lamper til hele Skandinavien. Virksomheden forhandler i dag ikke kun lamper til kunder i Skandinavien, men er i løbet af årene trådt ind på både det tyske marked og det engelske marked. Ideen til AndLight.dk opstod ud fra visionen om at skabe en oplevelse der var mere helstøbt end blot et køb af en lampe. Derfor går AndLight.dk højt op i at samle kvalitet, service, hurtig levering og gode priser ét sted. Den gode service gavner kunden, da det kan være til stor hjælp af få råd og vejledning om design og indretning fra fagfolk, der til daglig arbejder med netop dette.

Står du og mangler inspiration til indretning af dit hjem, et kontor e.l., kan du læse mere om virksomheden på AndLight.dk.

Flere nyheder